Menu
DADO i TINA servis

DADO i TINA servis

DADO i TINA servis, Zad...

Čišćenje stana 30kn/h!

Čišćenje stana 30kn/h!

Prijavite se za akcijsk...

Srna usluge

Srna usluge

10000 Zagreb, Radauševa...

Prev Next

EkoMar usluge

EkoMar usluge, vl. Marijan Marinić  

Mob: 091 881 78 80

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (otvara se na klik radi zaštite).

www.ekomar-usluge.hr

Usluge čišćenja

 
Uz kvalitetnu uslugu koja je neupitna, kontinuirano se prilagođavamo zahtjevima tržišta, a cijene usluga sa klijentima dogovaramo prema opsegu i zahtjevnosti konkretnog posla. Svi bismo željeli za dobru uslugu platiti što manju cijenu - ako i vi želite isto onda smo pravo rješenje za Vas. Posebno smo ponosni na naš odnos prema svojim djelatnicima koji nisu nikad zakinuti za svoj osobni dohodak, a to je jedino mjerilo da će radni zadaci koji su im povjereni biti i dobro obavljeni. Zato je naše pravilo zadovoljan radnik – zadovoljan klijent – uspješan poslodavac. Naši poslovi vezani su većinom za Zagreb, Varaždin, Koprivnicu, Bjelovar, ali smo mobilni i na cijelom prostoru Hrvatske, što se i vidi na našoj referentnoj listi. Ako još uvijek tražite servis koji će izvršiti dogovorene usluge čišćenja na najbolji mogući način i u skladu s vašim zahtjevima - iskušajte nas, sigurno ćete se ugodno iznenaditi!
 

Održavanje zelenih površina

* Košnja trave sa izgrabljivanjem i po potrebi odvozom zelene mase (košenje travnjaka bez skupljanja i odvoza trave već od 0,30 kn/m2 za površine veće od 1500m2)

* Redovito održavanje travnjaka (dogovaramo po posebnim cijenama: za firme, oko vikendica, stambenih zgrada, privatnih kuća, može i u kombinaciji sa čišćenjem i održavanjem čistoće u objektim)

* Skupljanje lišća i odvoz, može u kombinaciji sa održavanjem travnjaka ili posebno

* Čišćenje zapuštenih dvorišta, sječa raslinja

* Održavanje i oblikovanje živica, manjih drveća, po potrebi okopavanje

* Rušenje manjih stabala, iskopavanje panjeva i saniranje rupa

Više...

Uklanjanje mrlja sa tepiha

 

Mrlju sa tepiha očistite što je prije moguće, no nemojte trljati jer ćete je tako još dublje utisnuti u vlakna. Ukoliko je u pitanju prolivena tekućina, višak uklonite čistom suhom krpom, a potom nanesite specijalno sredstvo za čišćenje tepiha.

Više...

Prirodna sredstva za čišćenje

Bijeli destilirani ocat i soda bikarbona, kao najpoznatija prirodna sredstva za čišćenje svakako bi trebali pronaći mjesta u svakom domu. Prirodna sredstva za čišćenje imaju manju mogućnost nadraživanja kože i stvaranja dišnih alergija od kemijskih sredstava, te su sigurnija za djecu, kućne ljubimce i nas same.
Ispiranjem i puštanjem u kanalizaciju prirodnim sredstvima za čišćenje nećemo zatrovati okoliš, a vrlo često su jeftinija od komercijalnih kemijskih proizvoda iste namjene. Pravilnim načinom upotrebe mogu se postići isti efekti kao kemijskim sredstvima. Evo kako:

Više...

Savjeti za čišćenje fleka (mrlja)

sam 15

Je li Vam se ikada dogodila fleka na najdražoj košulji baš kada ste se spremali za večernji izlazak, a bilješke sa pametnim savjetima su se baš tada negdje zagubile.
Pogledajte kako očistiti fleke od trave, soka, ljepila, mlijeka, krvi, katrana, čađi, pića, čaja, vina, čokolade, kave, masti, voska, žvakaće gume itd.

Više...

Čišćenje poslovnih prostora - pronađite ovdje svoj servis!

glare on facadeČišćenje poslovnog prostora nije samo sredstvo održavanja higijene nego odražava i imidž tvrtke te zdravo radno okruženje.
Održavanje čistoće jedan je od ključnih čimbenika za ostavljanje dobrog dojma na klijente i potrošače, a dokazano je i da povoljno djeluje na radni elan zaposlenika. Zanimljivo je spomenuti da se na jednoj trećini uredskih stolova, telefona i računala nalaze bakterije i virusi uzročnici gripe, koji u tim uvjetima preživljavaju i do tri dana.
Više...

Čišćenje kamena

 

Čišćenje mrlja s kamena (granita, mramora, keramike itd.) može predstavljati problem, a ono što možete odmah učiniti da ne pogriješite je ukloniti mrlju što prije. Ukoliko je u pitanju tekućina, možete je pokupiti papirnatim ubrusima ili maramicama, pri čemu treba paziti da papir lagano upije tekućinu koju ne bi trebalo trljati da je ne biste još više razmazali.

Više...

Biljke kao čistačice prostora

fresh leavesKako ljudi sve veći dio svog vremena provode u zatvorenim prostorima popust ureda, škole, vrtića ili stana - učiniti taj prostor što ljepšim i zdravijim za život postaje jedan od preduvjeta kvalitetnijeg životnog prostora općenito.

U tome nam može pomoći i sobno bilje, koje osim dekorativne funkcije ima i onu važniju - pročišćavanje zagađenog zraka koji izdišemo.

Naime biljke u prostoriji filtriraju štetne stvari, smanjuju količinu loših spojeva i prašine u zraku, te povećavaju količinu vlažnosti. To nam naročito u zimskim danima može olakšati disanje, uz osnovni preduvjet dovoljne vlažnosti prostora.

Više...

Zbog dezinfekcijskih sredstava za čišćenje bakterije postaju otporne na antibiotike

ciscenje1Sredstva za dezinfekciju mogu potaknuti neke vrste bakterija da postanu otporne na antibiotike čak i ako im te bakterije nisu direktno izložene, tvrdi istraživački tim mikrobiologa irskog National University. Ovo je istraživanje samo jedno u nizu sličnih u svijetu koji već nekoliko godina upozoravaju na opasnost korištenja velikih količina dezinficijensa.

Istražujući ponašanje bakterija izloženih dezinficijensima, irski mikrobiolozi su otkrili kako su velike količine sredstava za dezinfekciju, koje su dodavali laboratorijski uzgojenim kulturama bakterija tipa "pseudomonas aeruginosa", potaknule te bakterije da nauče kako postati otporne ne samo na taj dezinficijens, već i na antibiotik ciprofloxacin, iako ovom potonjem nisu bile direktno izložene.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed